Onsdagsligan

Ansvarsområde

  • Planera, utveckla och genomföra Onsdagsligan tävlingar, Kavajen, Ligan, Lagtävlingen och Avslutningen

Lars Erlandsson Ordförande, Rolf Svegby ledamot, Thomas Olsson ledamot och Mats Lidemark ledamot.

ONSDAGSLIGAN 2024  

Onsdagsligan består av två tävlingar. Ligan och Kavajen vars Riktlinjer du kan läsa här nedan.

Resultatrapportering under pågående säsong och info om Onsdagsligan kan man läsa om på vår hemsida som du hittar på Viksjö GK´s web. (Under rubriken Kommittéer)).

Medlemsavgiften
600kr betalas in till klubbens Bg 102-0387 och ska vara betald före första Kavajtävlingen. Detta gäller ej för nya medlemmar som kan vara med på första Kavajen som en ”provapåomgång” Därefter kan man bestämma sig för om man ska vara med resten av säsongen och då betala in medlemsavgiften på 600kr. Medlemsavgiften går i huvudsak till årsavslutningen men stöttar också prisbordet under säsongen.

Kavajen
Kostnaden för att spela en Kavajtävling är 295kr. Startavgiften är 75kr och resten är för middagen som vi gemensamt äter före kvällens prisutdelning. I år spelar vi 8 Onsdagskavajer. Kavajens resultat registreras automatiskt till GIT.

Ligan
Spelas varje onsdag under säsongen med valfri partner. Behöver alltså inte spelas med annan Onsdagsligamedlem som markör. Kan spelas när som helst under onsdagen och scorekortet lämnas i Onsdagsligans brevlåda som finns vid klubbens anslagstavlor, mittemot tävlingsrummet. Detta kort registreras inte i GIT. Detta måste du göra själv. Deltar du dessutom i Klubbens onsdagstävling så måste du lämna ett scorekort till Klubben.

Avslutningen
Det är en heldag på golfbanan med ett flertal aktiviteter. Vi träffas på morgonen och äter en frukost samt lottar till en niohåls ”skojtävling” Sen blir det gemensam lunch och på eftermiddagen spelar vi en 18-hålstävling.  På kvällen gemensam middag och prisutdelning. Då koras årets vinnare i Kavajen och Ligan och därefter fria aktiviteter som för vissa slutar långt in på småtimmarna.